Eksamensnervøsitet

STUDERENDE SE HER!

Brænd igennem til din online-eksamen

Få hjælp til at fremstå med styrke og nærvær, så du kan få den eksamen, du drømmer om. Du får unikke redskaber og onlinetræning, så du bliver klar til at performe med gennemslagskraft til din mundtlige online-eksamen.

Hvordan forgår det: Du kontakter mig mobil: 5176 1951 og ud fra en snak om dine udfordringer og behov aftaler vi fokus og tidspunkt for din onlineunderundervisning og træning.

SPECIEL PRIS for studerende: Kr. 350,- ink. tlf-samtale og minimum. 45 min intensiv onlinetræning

Onlineprogram: Zoom – Skype eller messenger

Få hjælp til at håndtere din nervøsitet, når du skal til eksamen.

Se også onlinekurser (klik her)

Vi finder frem til, hvad der hæmmer og støtter dig og arbejder med konkrete øvelser som for eksempel vejrtrækning, grounding og visualisering. Du får hjælp til at øve dig, så du bliver fortrolig med situationen. Det giver dig selvtillid, når du skal op til din næste eksamen, og værktøjerne kan du bruge resten af livet.

Kunde-referencer: Randers Egnsteater bruger mig til at varetage undervisningen af niende klasserne i Favrskov og Lemvig Kommune. Over 1200 elever er blandt andet trænet i, hvordan de takler eksamensnervøsitet.

Udpluk af udtalelser fra forløb i 9.klasse:
Speak Up vol. 2 Favrskov Kommune

Jeg kan se i de fremlæggelser vi netop har afviklet på 9. årgang, at de for de flestes vedkommende klarer sig langt bedre og de bruger teknikkerne

Vi havde en levende og tydelig underviser, som forstod at inddrage eleverne. De afprøvede det hele på egen krop

Jeg synes, det var super godt, det rystede også klassen bedre sammen, fordi eleverne havde det som en fælles oplevelse

Redskaber i forhold til kommunikation og kropssprog var meget relevant i forbindelse med fremlæggelser og eksamen

Eleverne fik opmærksomheden rettet mod kropssprog, holdning og stemmeføring og hvordan der kan arbejdes bevidst med dette i forbindelse med fremlæggelser og eksamen

ET TIP

Du kan finde ro ved at lukke øjnene og forestille dig, at du står som et træ…dine fødder er solidt plantet på gulvet. Forestil dig, at der vokser dybe rødder ud fra fødderne og helt ned til jorden. Roen vil forplante sig til resten af kroppen og sende signaler til din hjerne om at slappe af.