Block 1

 

 

At indtage scenen med gennemslagskraft er en kompetence, der kan læres. Jeg giver dig træning, feedback og værktøjer, så du når i mål.

Teaterinstruktør og kommunikationstræner

Når du taler til hovedet, hjertet og kroppen, brænder du igennem. I mine  kurser i præsentation er der særligt fokus på din fremtoning og personlige formidling. Jeg hjælper vidt forskellige faggrupper og enkeltpersoner med at indtage scenen med gennemslagskraft. Jeg træner blandt andet forskere, politikere, fagforeningsfolk, konsulenter, studerende og ledere. Det har jeg gjort siden 2001, hvor jeg startede mit firma. Jeg er uddannet Dramaturg fra Aarhus universitet.

Jeg samarbejder også med journalist Maria Larsen og sammen ejer vi ”BRÆND IGENNEM – dit budskab din performance. På vores workshops får kursisterne de bedste værktøjer fra både teatrets og journalistikkens verden, så de kan brænde igennem.

Læs mere om vores kursus i præsentationsteknik her

Jeg har mange års erfaring indenfor personaleevents, der med afsæt i fiktive universer sætter fokus på relationer, teambulding og trivsel. Det er blevet til omkring 100 jobs i virksomheder og organisationer.

Derudover har jeg instrueret over 40 forestillinger; fra egnsspil til musicals og teater-musikproduktion i ungdomsskole-, folkeskole og efterskoleregi.