Præsentationstræning 1:1

Træning – en til en

Du vil gerne holde et oplæg, der fanger og motiverer tilhørerne. Fortælle en historie, levere skarpe pointer, og være i kontakt med publikum og have mentalt overskud. Hvad enten du er konsulent, specialist, leder eller noget helt fjerde arbejder vi intensivt med dit personlige udtryk, så du kan fremstå autentisk og med gennemslagskraft. Forløbet designes ud fra dine specifikke behov. Du får målrettet sparring og ærlig feedback og en personlig handleplan. Du træner dit oplæg sammen med mig, så du når i mål.

SE OGSÅ ONLINEKURSER –Klik her

Block 2

Passion, nærvær og troværdighed, kendetegner de gode formidlere.

En session varer typisk 1-1½ time.

Hvad siger folk?

  • Jeg har haft stor glæde af en særlig mental forberedelsesøvelse, som Helle lærte mig. Den tager kun et par minutter, og jeg bruger den ofte lige inden jeg går på scenen for at facilitere workshops. På den måde bliver jeg rolig og fokuseret, jeg lander godt i min krop og er klar til det som venter.
    Sara Grothsenior designer og proceskonsulent, Designskolen Kolding / D2i - Design to innovate
  • Jeg havde en spændende udfordring, hvor jeg skulle præsentere mine 3 års forskning på 4 min. I den sammenhæng var Helles hjælp helt uundværlig. Hun lærte mig hvordan jeg fik publikum med lige fra starten af oplægget. Hun gjorde mig bevidst om, hvad det er vi husker fra gode præsentationer og hvordan man fastholder sit publikum. Helles engagement, kreativitet og smittende gode humør, gør det sjovt og let at arbejde sammen med hende.
    Stine SlotsboPhD studerende ved Århus universitet
  • Jeg stod overfor at skulle holde en vigtig tale for en stor forsamling i forbindelsen med ferniseringen af min udsmykning af Hangar 23, Flyvestation Karup. Helle hjalp mig med at finde talens røde tråd, vælge de vigtigste historier og fremkalde det, jeg havde på hjertet. Hun skabte tryghed og hjalp mig til at være modig. Med øvning og konstruktiv feedback på min performance, fik jeg den ro som gjorde, at det gik rigtig godt, og at jeg efterfølgende fik at vide, at det var den bedste tale, jeg har holdt.
    Birgitte MunkBilledkunstner